Thursday, August 17, 2017

"Duduk Sebumbung Pun 6 Hari Jer..." - Pendedahan Mengejutkan Kakak Joy Revfa

"Duduk Sebumbung Pun 6 Hari Jer..." - Pendedahan Mengejutkan Kakak Joy Revfa


Kakak kepada Joy Revfa iaitu Dyana Sofia antara individu yang banyak mempertahan Joy tentang isu rumah tangga.

Sebagai kakak, sudah tentu Dyana Sofia akan mempertahankan adiknya itu.

Sebelum ini, Dyana ada menyindir Hafiz Hamidun dengan menggelarnya "ustaz lindung kaabah", kali ini kakak Joy Revfa ini mendedahkan pasangan ini hanya tinggal sebumbung selama 6 hari sahaja.

Ini komennya:

Orang yang kata minta Joy jangan share di media sosial tu saya rasa better kene faham situasi Joy yang setiap hari setiap masa dikecam.. 

Orang yang komen negatif tak tahu apa tahu hebat mengecam, apa yang Joy hadapi ada siapa yang tahu? Sehingga boleh hilang kepercayaan orang luar pada business dan diri dia sendiri.. sampai bila Joy nak berdiam?? Sampai tahun depan? 2 tahun lagi? 5 tahun lagi??

Duduk sebumbung pun 6 hari je, korang rasa sempat ke dorang berdua ni nak bergaduh..?? Berkenalan pun dorang tak sempat apatah lagi nak melawan cakap masing-masing. 


Korang kat luar tak tahu apa-apa diam je ok.. apa niat / konspirasi sebenar la nak buat Joy macam ni sekali. Niat dia nak lelaki beragama boleh bimbing dia saja.  

Kalau tak sebab dia lelaki beragama, adik saya tak akan terima lamaran dia lah dari awal.

Sampai bila adik saya nak kene kecam untuk menunggu keterangan dari belah sana? Ada yang nasihatkan supaya pihak kami berdiam sahaja dari kecaman.. Tapi sampai bila kami harus berdiam.. ??

Gunung berapi pun boleh meletus. Sudah melampau terlalu banyak penghinaan dari manusia yang taktau cerite sebenar menuding jari pada adik saya..

Semoga Allah kasi lah petunjuk yang sebenar.. Sorry, kak long dah tak tahan sedih & tengok keadaan adik sendiri. Kak long sayang awak Siti Arifah Amin


Itulah pendedahan mengejutkan dari kakak Joy Revfa.

Pendedahan ini dibuat di laman FB miliknya setelah ramai yang mengecam adiknya itu.

0 comments:

Post a Comment