Tuesday, January 2, 2018

Inilah Video Respon Balas Azwan Ali Kepada Mufti.. Fuh Panas Betul

 
Siapa yang tak kenal dengan Azwan Ali, satu nama yang cukup popular di Malaysia.

Yang terbaru, Azwan Ali kini semakin popular setelah mula terlibat di Perhimpunan Agung UMNO dan sedang berjuang untuk menentang abangnya Azmin Ali.

Azwan Ali melawan abangnya itu yang kini merupakan Menteri Besar Selangor dan juga ahli parlimen Bukit Antarabangsa.

Menerusi Kini TV, Azwan Ali telah ditanya tentang seorang mufti yang dikatakan telah menegur sikapnya.

Pengacar popular ini telah memberi respon balas tentang isu ini.

Kata Azwan Ali, mufti itu tak buat kerja keraan banyak lagi isu lain yang perlu diselesaikan daripada menegur Azwan Ali.

Ini komen Azwan Ali:

"Nak panggil mufti pula nasihatkan aku, kesian. Saya belum depress (tertekan), boleh periksa mental saya, saya OK. Kau yang sakit,"

"Saya tahu saya selalu ditegur oleh Mufti, tak payah cakap mufti mana lah, melabel saya dengan istilah di sisi Islam tentang apa yang saya lakukan tapi saya maafkan mufi ini.

"Saya rasa mufti ini, dia ada banyak lagi masalah orang Islam di Malaysia ni, yang mufti ni tak buat kerja. Dia sibuk hal Azwan Ali.

 "Helo mufti, boleh tak kau memperbetulkan 1,001 permasalahan orang Islam di Malaysia daripada kau sibuk nak tegur Azwan Ali?

 "Bak kata lagu siapa tu... (Alif Syukri) abang nak tegur, abang nak tegur... Jadi, tak payah tegurlah buang masa saja,"

Ini videonya, jom tonton:


Azwan Ali sebelum ini mengakui dia tidak dapat job setelah secara terang-terang menyokong abangnya, Azmin Ali.

Kini Azwan Ali telah bertekad untuk mendedahkan keburukan abangnya itu dan ingin menjatuhkannya di dalam pilihan raya umum yang akan datang.

Sumber: Kini TV

0 comments:

Post a Comment